Παναθηναϊκός: Τα δίνει όλα για Βιγιαφάνιες

Το θέμα του Λούκας Βιγιαφάνιες πάντα έπαιζε στην επικαιρότητα και στον αφρό για τον Παναθηναϊκό αφού ο Αργεντινός είναι παίκτης που πάντα έκανε τη διαφορά για το τριφύλλι. Ωστόσο έμοιαζε πάντα δύσκολο γιατί στη Μονάρκας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζοντας και λαμβάνοντας μηνύματα ότι ο “Βίγια” δεν περνά καλά στο Μεξικό – η Μονάρκας εδώ και λίγες ημέρες έχει μετακομίσει από τη Μορέλια στη Σιναλόα – άρχισε να ψάχνεται με την πλευρά του 28χρονου Αργεντινού. Βρήκε ανταπόκριση από τον παίκτη, ο οποίος μίλησε με πολύ υψηλόβαθμα στελέχη. Έχει μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων, Τσάβι Ρόκα, ενώ έχει φθάσει μέχρι και το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου.

Βεβαίως αυτό που πρέπει να ξεπεραστεί για να γίνει σοβαρή κουβέντα είναι το θέμα του συμβολαίου του με τη Μονάρκας. Αν μπορέσουν ο Λούκας Βιγιαφάνιες με τον ατζέντη του να σπάσουν το συμβόλαιο με τη μεξικανική ομάδα τότε η συζήτηση θα γίνει με άλλους όρους με τον Παναθηναϊκό να έχει τη διάθεση να κάνει μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση προσφέροντας ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια.

Ο Νοτιοαμερικανός έχει προταθεί στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ – υπάρχει ενδιαφέρον κι από τους δυο Δικεφάλους – ωστόσο ο Παναθηναϊκός αποτελεί προτεραιότητά του. Εάν ζορίσει πολύ η κατάσταση είναι πολύ πιθανή η προοπτική για το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν γιατί δεν έχει πολλά λεπτά συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ