Παναθηναϊκός: Πάει Μόναχο ο Πούγγουρας, ανοικτό και για επέμβαση

Για περίπου ένα τετράμηνο (συμπεριλαμβανομένου και του “διαλείμματος” του lockdown από την πανδημία του κορονοϊού) ο Αχιλλέας Πούγγουρας προσπάθησε με θεραπείες και σκληρή, καθημερινή δουλειά στο Κορωπί, να αφήσει πίσω του όλο αυτό το (σύνθετο) πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Πρόβλημα που ξεκινούσε από χαμηλό σπόνδυλο της μέσης, μετεξελίχθηκε σε απαρχή συνδρόμου κοιλιακών/προσαγωγών και πλέον -αφού άρχισε να τον αφήνει το θέμα του προσαγωγού- εδώ και λίγο καιρό, άρχισε να τον “χτυπάει” και πολύ πιο χαμηλά στο πόδι (μέχρι το ύψος του γονάτου).

Το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού έκανε όλο αυτό το διάστημα, όλα όσα έπρεπε να έχει κάνει, προκειμένου -με συντηρητική αγωγή- να εξαντλήσει τα περιθώρια για να αποφύγει ο 24χρονος στόπερ τη χειρουργική επέμβαση.

Οι ενοχλήσεις, ωστόσο, απ’ τη στιγμή που άρχισε να ανεβάζει στροφές συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, δεν τον εγκατέλειψαν κι έτσι, σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ο Πούγγουρας (που ήταν βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος της “πράσινης” ενδεκάδας, παίζοντας περίπου στο 90% του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο), αποφασίστηκε να περάσει στο επόμενο στάδιο.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, τη Δευτέρα (13/07) ή το αργότερο την Τρίτη (14/07), ο Πούγγουρας θα μεταβεί σε εξειδικευμένη κλινική στο Μόναχο, προκειμένου να εξεταστεί από μία εκ των κορυφαίων γιατρών, που ειδικεύεται πάνω σε τέτοιους τραυματισμούς.

Κι από το αποτέλεσμα των υπέρ-αναλυτικών εξετάσεων που θα κάνει, θα διαφανεί και η επόμενη κίνηση. Αν δηλαδή θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση για να αποκατασταθεί μια και καλή το πρόβλημα που τον έχει βάλει στα “πιτς” τόσο καιρό ή όλο αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί και με άλλο τρόπο και πιθανότατα με μίαν άλλη, διαφορετικού τύπου θεραπευτική αγωγή.

Η λογική τόσο του Πούγγουρα, όσο και των γιατρών του Παναθηναϊκού, είναι πως το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν είναι πλέον “χαμένο” για τον Μακεδόνα αμυντικό. Το ζητούμενο είναι να εντοπιστεί και να λυθεί το πρόβλημα, ακόμη και με επέμβαση εάν χρειαστεί, προκειμένου να καλύψει το χρόνο και να μπορέσει να “μπει” στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του “τριφυλλιού”, που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 20 Αυγούστου.

Παναθηναϊκός: Θέλει τον Ανουάρ ακόμη και με (υποχρεωτική) οψιόν αγοράς
Ανουάρ: “Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, με χαρά θα επέστρεφα”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ