Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για άμεσο διαζύγιο με Δώνη

Σκέψεις για άμεσο διαζύγιο με τον Γιώργο Δώνη έχουν μπει στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου από το βράδυ της Παρασκευής όταν και διέρρευσε το θέμα με την επιστολή προς τον 50χρονο τεχνικό.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρος στα όσα έλεγε στον παλαίμαχο άσο των “πράσινων” και δη στο ότι θα ήθελε τίποτα να μη βγει στο φως της δημοσιότητας πλην τη λήξη των playoffs.

Αυτό δεν έγινε όμως με αποτέλεσμα από την Παρασκευή ο Γιάννης Αλαφούζος να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος για το γεγονός πως κυκλοφόρησε το θέμα της αποστολής και όχι τόσο για αυτό καθ’ αυτό το περιεχόμενο της, το οποίο επίσης είδε το φως της δημοσιότητας.

Για αυτό και έχει στο μυαλό του ακόμα και την άμεση λύση της συνεργασίας του με τον 50χρονο προπονητή, μέσω απόλυσης, και μη παρουσίας του στον πάγκο του τριφυλλιού ακόμα και για τα ματς που ακολουθούν. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα-Τρίτη.

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όμως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βρει έναν προπονητή, τουλάχιστον για ένα μήνα, και το πιθανότερο είναι πως θα πορευτεί με έναν υπηρεσιακό τεχνικό. Ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός; Κάποιος παλαίμαχος που και στο παρελθόν έχει κάτσει στον πράσινο πάγκο και θα δεχόταν να… βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ή κάποιος από τους προπονητές της ακαδημίας του τριφυλλιού που πληρούν τις προϋποθέσεις. Το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι κάποιος εκ των συνεργατών του Δώνη καθώς το τιμ του 50χρονου τεχνικού θα αποχωρήσει όλο μαζί.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Όσο για την επόμενη μέρα δεδομένα ο Τσάβι Ρόκα έχει ήδη μια λίστα από διαδόχους με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή. Σε αυτή είναι δεδομένα το όνομα του Ισπανού, Ντάνι Πογιάτος. O 46χρονος τεχνικός της Ρεάλ Κ19 είναι ένας από τους ανθρώπους στους οποίους έχει εμπιστοσύνη ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχοντας πάρει τις καλύτερες συστάσεις από τον Ζόρντι Κρόιφ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ