Παναθηναϊκός: Επαναπροσέγγιση με “NOVA”

Το τοπίο γύρω από τα τηλεοπτικά του Παναθηναϊκού δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Μολονότι οι πράσινοι έβγαλαν προ εβδομάδος επίσημα όλα τα “πακέτα” συνδρομών του “Παναθηναϊκός TV”, δείχνοντας πως έχουν αποφασίσει να βαδίσουν στο δικό τους τηλεοπτικό δρόμο, το ενδεχόμενο απόλυτης ανατροπής κι επιστροφής στη “NOVA”, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων του «τριφυλλιού» στη Super League, παραμένει ακόμα ανοικτό.

Κι αυτό, διότι το συντηρεί ανοικτό η ιδιοκτησία του. Σύμφωνα με πληροφορίες του , το πρωί της Δευτέρας (21/9), υπήρξε επαναπροσέγγιση προς το κανάλι της Κάντζας από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος επιχείρησε να ρίξει “γέφυρες” με το συνδρομητικό.

Ενδεχομένως γιατί μπορεί να έχει “θορυβηθεί” από τον μικρό αριθμό συνδρομών στο τελευταίο φιλικό με τον Λεβαδειακό, που μπορούν να θέσουν εν αμφιβόλω την επιτυχία ή την όποια κερδοφορία του εγχειρήματος του “πράσινου” καναλιού.

Επί του παρόντος όλα είναι ανοικτά. Η πρόταση της NOVA, στην τελευταία κουβέντα που είχε γίνει, ήταν ένα ποσό λίγο πάνω από τα 6 εκατ. ευρώ, συν ένα σημαντικό μπόνους, ανάλογα με τη βαθμολογική θέση στην οποία θα τερματίσει ο Παναθηναϊκός.

Χρόνος για να προχωρήσουν οι συζητήσεις και να υπάρξει ενδεχόμενο deal, υπάρχει ακόμη αρκετός, καθότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 3-4/10 κόντρα στον Άρη, για την 4η αγωνιστική. Και μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας ή τις αρχές της επόμενης, το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.

Σε ενδεχόμενο επιστροφής του Παναθηναϊκού στη NOVA, το “Παναθηναϊκός TV” θα δείχνει όλα τα άλλα παιχνίδια (Κ19, ομαδικά τμήματα Ερασιτέχνη) και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας, θα περάσουν στο κανάλι της Κάντζας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ