ΠΑΕ Βόλος: “Συγγνώμη στον κόσμο μας, θα πάρουμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα”

Η ΠΑΕ Βόλος με δεύτερη ανακοίνωσή της, μέσα στην ίδια μέρα για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή (7/11) στη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, θέλησε να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας.

Παράλληλα τόνισε πως η διοίκηση θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιες θλιβερές καταστάσεις στο γήπεδο της ομάδας.

“Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ μετά τα απαράδεκτα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη Θεσσαλονίκης και που προκάλεσαν οι οπαδοί του αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους φιλάθλους της και ιδιαίτερα από εκείνους που προσήλθαν με τα παιδιά τους και αντί για να απολαύσουν ένα όμορφο ποδοσφαιρικό αγώνα βίωσαν συνθήκες ζούγκλας.

Αν και ο υπεύθυνος αυτής της κατάστασης έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Μιλτ. Αλεξάκη, εμείς ως ΠΑΕ ζητούμε συγγνώμη και δεσμευόμαστε ότι θα προχωρήσουμε στην λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων για να μην επαναληφθούν τέτοιες θλιβερές καταστάσεις, με διαπιστωμένη πλέον την αδυναμία του συγκεκριμένου αξιωματικού να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητές του

Στο γήπεδό μας, όπως και σε όλα τα γήπεδα, θέλουμε οικογένειες με τα παιδιά τους και φιλάθλους με υγιή συνείδηση και πολιτισμένη συμπεριφορά. Με αυτό το σκοπό θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να προσπαθούμε”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ