Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη διετή συμφωνία με την COSMOTE TV για τους εντός έδρας αγώνες στη Super League Interwetten

Αυτό που όλοι περίμεναν εδώ και έναν μήνα, επισημοποιήθηκε και ανακοινώθηκε την Παρασκευή (13/8). Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η COSMOTE TV θα πορευθούν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια, με τους πράσινους να ενημερώνουν μέσω της ιστοσελίδας τους πως το συνδρομητικό δίκτυο θα καλύπτει τους εντός έδρας αγώνες τους τις σεζόν 2021/22 και 2022/23.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός “στεγάσθηκε” τηλεοπτικά στη NOVA, μετά από την αποχώρησή του από την ΕΡΤ, ζήτησε ένα ποσό που προσέγγισε τα 6.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να μη μετακομίσει, δεν το πήρε και τελικά βγήκε στην αγορά για να δώσει τα χέρια με την COSMOTE TV η οποία έχει πλέον σημαντικό κομμάτι της Super League Interwetten.

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη διετούς συνεργασίας με την COSMOTE TV. Οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για τις σεζόν 2021-22 και 2022-23 στο πρωτάθλημα Super League Interwetten θα μεταδίδονται από τα κανάλια COSMOTE SPORT”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ