Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας ο Χασάν σύμφωνα με τους Τούρκους

Τον Αχμέντ Χασάν του Ολυμπιακού βάζουν στο στόχαστρο της Μπεσίκτας δημοσιεύματα από την Τουρκία τα οποία σημειώνουν πως μετά την απόκτηση του Τικίνιο οι “ερυθρόλευκοι” συζητούν την παραχώρηση του Αιγύπτιου φορ.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα www.aspor.com.tr σημειώνει πως στις συζητήσεις των δύο ομάδων για τον Κώστα Φορτούνη έπεσε στο τραπέζι και η παραχώρηση του Χασάν με τους ιθύνοντες της Μπεσίκτας να επιθυμούν την ενίσχυση της ομάδας τους ενόψει της συμμετοχής τους στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Η ιστοσελίδα αναφέρει: “Την ώρα που διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τον Ολυμπιακό συνεχίζονται, αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει επαφή των δύο πλευρών, υπήρξε μια νέα εντυπωσιακή εξέλιξη. Τα δύο κλαμπ βρέθηκαν το ένα κόντρα στο άλλο για την απόκτηση του Τικίνιο με τον Βραζιλιάνο να επιλέγει τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Αχμέντ Χασάν τον οποίο αγόρασε πέρυσι ο Ολυμπιακός από τη Μπράγκα αντί 2 εκατ. ευρώ. Οι ιθύνοντες της ομάδας ξεκίνησαν να ψάχνουν τις λεπτομέρειες για τον 28χρονο επιθετικό”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ