Ολυμπιακός: Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Αλκμάαρ για Μπιζότ

Γνωστοί οι στόχοι που εξετάζει ο Ολυμπιακός στην αναζήτηση του για τερματοφύλακα ώστε να καλυφθεί η θέση στην εστία λόγω της ενδεχόμενης παραχώρησης του Ζοσέ Σα. Ένας εκ των κυρίων υποψηφίων, αν όχι ο βασικότερος τη δεδομένη στιγμή, είναι ο Μάρκο Μπιζότ, ο τερματοφύλακας της ΑΖ.

Το γνωρίζει πως τις τελευταίες μέρες οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή Ολλανδό κίπερ και ειδικά τις τελευταίες ώρες βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την ΑΖ επιδιώκοντας να φτάσουν σε σημείο επαφής ώστε να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο και κοινό έδαφος για deal για να προχωρήσουν στην αγορά του 30χρονου τερματοφύλακα

Εκεί, ακόμη η διαπραγμάτευση των δύο ομάδων δεν έχει φτάσει. Υπάρχει διαφορά, διαφορά που όμως καλύπτεται πόσο μάλλον από την στιγμή που στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως σε αυτή την διαπραγμάτευση έχουν σύμμαχο τον ίδιο τον Μπιζότ (το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι), η επιθυμία του οποίου είναι να γίνει η μεταγραφή και να ντυθεί στα “ερυθρόλευκα”.

Είναι σαφές πως ανεξαρτήτως και των υπολοίπων μετώπων που πιθανότατα δουλεύουν παράλληλα οι πρωταθλητές Ελλάδας για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, αυτό του Ολλανδού κίπερ βρίσκεται σε καθοριστική καμπή με τις επόμενες ώρες να μοιάζουν καθοριστικές για το που θα καταλήξει τελικά η διαπραγμάτευση Ολυμπιακού και ΑΖ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ