Ολυμπιακός μεταγραφές: Μπάσιμο της Χαλ για Ντε λα Φουέντε

Εδώ και μήνες ξεκάθαρο στην αγωνιστική καθημερινότητα του Ολυμπιακού πως ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε δεν αποτελεί κομμάτι της.

Οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν από την καλοκαιρινή άφιξη του από τη Μαρσέιγ διαψεύστηκαν γρήγορα με τον Αμερικανό εξτρέμ να είναι, ουσιαστικά από τα μέσα του φθινοπώρου εκτός πρώτης ομάδας των “ερυθρόλευκων”, αναζητώντας λύση ώστε να τερματιστεί πρόωρα ο δανεισμός του.

Κατά καιρούς έχει συνδεθεί με διάφορες ομάδες, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ αναμενόμενα λόγω timing, τις προηγούμενες μέρες, η σχετική λίστα των ενδιαφερόμενων έχει αυξηθεί σημαντικά. Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του , τις τελευταίες ώρες δυναμικό μπάσιμο για τον 22χρονο ακραίο επιθετικό έχει κάνει η Χαλ.

Η ομάδα της Championship προσπαθεί αφενός να πείσει τον Ντε λα Φουέντε, αλλά κυρίως να συμβιβάσει και να ικανοποιήσει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (δεν μπορεί παρά να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του, τα υπόλοιπα θα καταβληθούν από τους Φωκαείς) ώστε να επιτευχθεί, έγκαιρα η συμφωνία και ο Αμερικανός να μετακομίσει στην Αγγλία.

Όπως και να ‘χει, με το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου να απέχει πλέον ώρες μόνο, εκ των πραγμάτων δεν πρόκειται να αργήσει πολύ το ξεκαθάρισμα της υπόθεσης του επόμενου σταθμού της καριέρας του Ντε λα Φουέντε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ