Οι Τιάγκο Σίλβα και Κουτίνιο έδωσαν ρεσιτάλ στο ποδοβόλεϊ στις διακοπές τους

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ιδιαίτερα εξαντλητική για τις περισσότερες ομάδες της Premier League λόγω του μεγάλου αριθμού αγώνων που έδωσαν, όμως αυτό δεν εμποδίζει τους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν να ασχολούνται με το άθλημα που αγαπούν έστω και με… παραλλαγμένη μορφή.

Τρανή απόδειξη οι Τιάγκο Σίλβα και Φιλίπε Κουτίνιο, με τον στόπερ της Τσέλσι να συναντιέται μαζί με τον συμπατριώτη του Φιλίπε Κουτίνιο στην πατρίδα τους, στο πλαίσιο των διακοπών τους, και να παίρνουν μέρος σε έναν αγώνα ποδοβόλεϊ, καταφέρνοντας να τραβήξουν τα βλέμματα του κόσμου..

Φυσικά δεν ήταν μόνοι τους αφού είχαν μεγάλη παρέα, στην οποία ανήκαν μεταξύ άλλων ο Γιόσεφ ντε Σόουζα της Μπεσίκτας και ο Ντιέγκο Ρίμπας της Φλαμένγκο, με τον Τιάγκο Σίλβα να καταγράφει μάλιστα μερικές από τις στιγμές αυτές στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως αμφότεροι οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι για αρκετό διάστημα ακόμα, με τον Τιάγκο Σίλβα να αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή των μπλε στις 9 Ιουλίου και τον Στίβεν Τζέραρντ να περιμένει τον Κουτίνιο στην πρώτη συγκέντρωση των βίλανς το ίδιο διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ