ΟΦΗ για το ματς με Ολυμπιακό: “Ενωμένοι θα ζήσουμε ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό απόγευμα”

Ο ΟΦΗ με post στο Instagram απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Γεντί Κουλέ για την έβδομη αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ηρακλείου τονίζει ότι οι διαθέσιμες θέσεις μειώνονται και ότι είναι πολύ πιθανό οι εξέδρες του γηπέδου να είναι γεμάτες για να ζήσουν ένα υπέροχο ποδοσφαιρικόι απόγευμα.

Φίλοι του ΟΦΗ, ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό, όλο και μειώνεται. Οι εξέδρες του γηπέδου μας αναμένεται να είναι γεμάτες κι εμείς μαζί, ενωμένοι, θα ζήσουμε ένα υπέροχο ποδοσφαιρικό απόγευμα Κυριακής με στόχο τη νίκη!

Γι’ αυτό εξασφαλίστε όσο το δυνατόν νωρίτερα το εισιτήριό σας! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το OFI Crete FC Official Store επί της οδού Καντάνου θα παραμείνει ανοιχτό απόψε ως τις 21:00 και αύριο, Σάββατο (8/10) από τις 10:00 ως τις 17:00.

Παράλληλα, η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, μέχρι εξάντλησης των εισιτηρίων! Περισσότερες πληροφορίες στο www.oficretefc.com“, ανέφερε ο ΟΦΗ στην ανάρτησή του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ