ΟΦΗ: Αλλαγή σελίδας για τον Τσιλιανίδη το καλοκαίρι

Μια ματιά στο ρόστερ του ΟΦΗ αναδεικνύει, ιεραρχικά, την αξία του Κοσμά Τσιλιανίδη για τους Κρητικούς στην εποχή της επιστροφής τους στα σαλόνια της SuperLeague. Από το καλοκαίρι του 2019 βρίσκεται στο Ηράκλειο ο “Τσίλια”, όντας ένας από τους πέντε παλαιότερους στους Κρητικούς, από τους πέντε που εντάχθηκαν στο club την προηγούμενη δεκαετία.

Στην τετραετία του εκεί, “έγραψε” την παραγωγικότερη σεζόν της καριέρας του (η πρώτη, 2019-20, με 6 γκολ στο πρωτάθλημα), έφτασε στον προθάλαμο της Εθνικής, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, με διάφορα παρελκόμενα, αφήνοντας παράλληλα και το εξωαγωνιστικό στίγμα του με διάφορες, απολύτως χαρακτηριστικές, ενέργειες και κινήσεις.

Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται και δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Ο 29χρονος εξτρέμ, απολύτως υγιής πλέον, έχοντας χρησιμοποιηθεί ελάχιστα από τον Βάλντας Νταμπράουσκας είναι προφανές πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λιθουανού για την επόμενη σεζόν και έτσι όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από το Ηράκλειο, αλλάζοντας σελίδα στην καριέρα του, φιλοδοξώντας για το βήμα στο εξωτερικό και έχοντας τη σιγουριά των (ήδη αρκετών) ενδιαφερόμενων εντός των συνόρων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ