Ο Ντάνι Άλβες ανταλλάζει υπογεγραμμένες φανέλες με τσιγάρα και άλλα προϊόντα μέσα στη φυλακή

Ο Ντάνι Άλβες συνεχίζει να βρίσκεται υπό κράτηση, καθώς είναι στις φυλακές από τις 20 Ιανουαρίου για τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες για τη νέα του ζωή έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την ισπανική σελίδα elcaso.com, στις φυλακές όπου βρίσκεται έχει στηθεί ολόκληρο κύκλωμα για τη διακίνηση εμφανίσεων με την υπογραφή του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχουν κρατούμενοι, οι οποίοι συγκεντρώνουν εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα και άλλων ομάδων, ώστε να τις δώσουν στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Ο στόχος είναι να αποσπάσουν ένα αυτόγραφο για τα παιδιά τους, τους συγγενείς ή τους φίλους του.

Ο Ντάνι Άλβες δεν υπογράφει δίχως αντάλλαγμα. Συγκεκριμένα, για να βάλει το αυτόγραφό του ζητάει είτε ένα έξτρα πακέτο τσιγάρα, είτε άλλα προϊόντα. Κάπως, έτσι έχει στηθεί αυτό το κύκλωμα.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη (22/3) ο Βραζιλιάνος απάντησε στη σύζυγό του, Χοάνα Σανθ, με γράμμα μέσα από τη φυλακή με αφορμή τη δημόσια ανάρτηση που έκανε και την απόφασή της να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ