Ο Γκαλιάνι χάρισε τη γραβάτα του στον προπονητή της Μόντσα για τη νίκη επί της Γιουβέντους

Η Μόντσα έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος που έκανε το “2 στα 2” με την Γιουβέντους στα δύο πρώτα παιχνίδια της απέναντι στην βέκια σινιόρα στην κορυφαία κατηγορία (η πρώτη ήταν η Ίντερ το 1930) και εκείνος που πήρε το ομορφότερο δώρο μετά από αυτή την επιτυχία ήταν ο προπονητής της.

Ο λόγος για τον Ραφαέλε Παλαντίνο, ο οποίος αποκάλυψε πως ο CEO του συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι, του είχε υποσχεθεί να του κάνει δώρο την ιστορική -και τυχερή για αυτόν- κίτρινη γραβάτα του σε περίπτωση νίκης στο Τορίνο και το έκανε πράξη, με τον προπονητή της νεοφώτιστης να αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ήταν όλα πολύ συγκινητικά, η νίκη, η εμφάνιση και τα συγχαρητήρια του Αλέγκρι. Την γραβάτα την πήρα επειδή πριν από το ματς μου είχε υποσχεθεί ο Γκαλιάνι σε περίτπωση θετικού αποτελέσματος.

Κάναμε ένα μεγάλο ματς που θα μείνει στην ιστορία της Μόντσα. Ήταν μία επιτυχία στην έδρα ενός μεγάλου που μας έλειπε και κλείνει έναν κύκλο που άνοιξε στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου, όπου νικήσαμε και πήραμε τα πάνω μας”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ