Ντιμπάλα: “Μιλάω πάρα πολύ με τον Μουρίνιο, είχα συχνά διαφωνίες με τον Αλέγκρι”

Μετά από επτά χρόνια στην Γιουβέντους όπου στα περισσότερα υπάκουε στις διαταγές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι πλέον κάτοικος Ρώμης, με τον Αργεντινό να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πως έχει εξαιρετική σχέση με τον Ζοζέ Μουρίνιο αλλά και να μιλάει με καλά λόγια για τον άλλοτε προπονητή του στην βέκια σινιόρα.

“Οι διαφορές μεταξύ Μουρίνιο και Αλέγκρι; Σε αρκετά πράγματα στο γήπεδο είναι ίδιοι όπως στην αμυντική λειτουργία και στη διαχείριση των αγώνων, σε άλλα όχι. Με τον Μουρίνιο μιλάμε περισσότερο και κοντραριζόμαστε πολύ. Προφανώς είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι αλλά έχουν και αρκετές ομοιότητες.

Εάν μου έλειπαν οι κόντρες με τον Αλέγκρι; Με τίποτα, αρκετές φορές δεν συμφωνούσαμε αλλά έπειτα προσπαθούσαμε και οι δύο να δώσουμε το καλύτερο στην Γιουβέντους, που είναι και το πιο σημαντικό.

Δεν είναι και ότι τσακωνόμασταν όλη την ημέρα”, τόνισε ο Αργεντινός φορ των τζαλορόσι, για να προσθέσει πως “ο Αλέγκρι ήταν ένας από τους προπονητές που συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξή μου στα πάρα πολλά χρόνια που ήταν στην Γιούβε”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ