Και η Νόριτς για Πέλκα, τα οικονομικά οφέλη του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν στο Δημήτρη Πέλκα. Και αυτό διότι διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του Έλληνα μέσου και προσδοκά να εισπράξει περισσότερα χρήματα από την μεταγραφή του στη Φενερμπαχτσέ.

Το τελευταίο από αυτά έχει πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα στη διεκδίκηση του Πέλκα έχει μπει και η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, που φέτος θα αγωνίζεται στην Premier League.

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα συγκεκριμένα σενάρια για το ενδιαφέρον των “καναρινιών” είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να σμίξουν και πάλι οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και μάλιστα σε ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Σε ότι αφορά πάντως στα οικονομικά ανταλλάγματα η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν συζητά προτάσεις μικρότερες από τα 10 εκατομμύρια.

Τις τελευταίες ημέρες γράφεται στην Τουρκία ότι η Ρούμπιν Καζάν που ήδη έχει καταθέσει πρόταση 7 εκατομμυρίων για τον Έλληνα μέσο είναι έτοιμη να καταθέσει νέα βελτιωμένη προσφορά για να τον αποκτήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ