Ένα νέο και πρωτοποριακό οικοδόμημα στο Γ.Σ. Καισαριανής

Κάτι καλό δημιουργείται στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Καισαριανής

Ένα νέο και πρωτοποριακό οικοδόμημα θέλει να χτίσει η διοίκηση του Γ.Σ. Καισαριανής, στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, ανέθεσε στον προπονητή Ρούβαλη Δημήτριο, απόφοιτο του Barca Universitat, στον τομέα της προπονητικής στις ακαδημίες, ο οποίος την περίοδο αυτήν ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στο sports management, την οργάνωση και την λειτουργία του νέου εγχειρήματος.

 

Στόχος των ιθυνόντων του συλλόγου, είναι οργάνωση και η λειτουργία της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ομάδας, σε επαγγελματικά πρότυπα, αντίστοιχα των ακαδημιών Π.Α.Ε., με τις εργασίες του κ. Ρούβαλη και των συνεργατών του, προς αυτήν την κατεύθυνση να είναι ήδη πυρετώδεις .

 

Τέλος, με ανακοίνωση του, ο σύλλογος προ ημερών, γνωστοποίησε την έναρξη των εγγραφών του, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, για αγόρια ηλικίας 6-18 ετών, παρέχοντας στους γονείς των νεαρών αθλητών μία πλήρη ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία της ακαδημίας, καθώς και τα ευέλικτα ωράρια προπόνησης με έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας.

 

Πληροφορίες: 6975791961

 

email: kaisarianifcacademy@gmail.com

 

Facebook-messenger ΓΣ Καισαριανής Ακαδημία Ποδοσφαίρου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ