Νέες αποκαλύψεις για την Μπαρτσελόνα: Ο άλλοτε αθλητικός διευθυντής έκανε τον Νεϊμάρ να κλάψει πολλές φορές

Ο άλλοτε αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ραούλ Σανγκεΐ έκανε τον Νεϊμάρ να “κλάψει περισσότερες από μία φορές” πριν ο Βραζιλιάνος αποχωρήσει από τον σύλλογο για την Παρί Σεν Ζερμέν το 2017. Πρόκειται για μία από τις αποκαλύψεις που προχώρησε η El Mundo μετά τη διαρροή εγγράφων.

Η εφημερίδα El Mundo στο πλαίσιο των “Barcaleaks” μετά τα όσα έβγαλε στη δημοσιότητα για το συμβόλαιο του Ζεράρ Πικέ και τις απαιτήσεις του Λιονέλ Μέσι για να ανανεώσει, αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν τον Νεϊμάρ στην πόρτα της εξόδου.

Στις 31 Ιουλίου, μόλις τρεις ημέρες πριν ο Νεϊμάρ ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην παριζιάνικη ομάδα ο Σανγκεΐ έστειλε ένα μακροσκελές email στο οποίο αφηγήθηκε με μεγάλη λεπτομέρεια τις συνομιλίες που είχε με τον πατέρα του Βραζιλιάνου σταρ:

Τις τελευταίες εβδομάδες έχω στραφεί στον πατέρα. Μίλησα πολλές ώρες μαζί του. Σας διαβεβαιώνω ότι ήταν με το μέρος μας, μέχρι τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες, όταν πολύ λάθος και άδικα, ένιωσε προδομένος όταν δημοσιεύτηκε το μπόνους υπογραφής του Νεϊμάρ. Θεώρησε ότι ο σύλλογος το διέρρευσε για να του ασκήσει πίεση (και μάλιστα το έχει εκλάβει ως απειλή).

Και τότε ήταν που αρχίσαμε να τον χάνουμε. Προφανώς υποστήριξα ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε διαρρεύσει από μας. Εν ολίγοις, από αυτή τη διαρροή, άρχισε να θεωρεί ότι δεν είναι σωστό να προσπαθήσει να πείσει τον γιο του να μείνει”.

Στο ίδιο email ο Σανγκεΐ αναφέρεται και στη ψυχολογία του Νεϊμάρ, αναφέροντας ότι την περίοδο εκείνη αντιμετώπιζε προβλήματα, αποκαλύπτοντας ότι τον έκανε να κλάψει αρκετές φορές.

“Σας έχω πει σε όλους ξεχωριστά ότι το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση ήταν το κεφάλι του παίκτη. Το αγόρι είναι άρρωστο, έχει πολλά προσωπικά προβλήματα, είναι πολύ μπερδεμένος και πολύ ευάλωτος. Άρα, έχει σκεφτεί λανθασμένα ότι φεύγοντας από την Μπαρτσελόνα θα φύγει και αυτός από τα προβλήματά του (όταν πραγματικά αυτό που πρέπει να κάνει είναι να τα αντιμετωπίσει και να μην φύγει).

Έχω μιλήσει απευθείας μαζί του, επανειλημμένα, τον έχω κάνει να κλάψει περισσότερες από μία φορές, και μου έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι ήταν χαμένος. Οι συμπαίκτες του τον στήριξαν μέχρι το τέλος (αλλά στο τέλος βαρέθηκαν, όπως εγώ, όπως όλοι μας)”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ