Μπράτσος: “Η εξάδα εξαρτάται από εμάς, μου αφήνει περηφάνια η πορεία μας στον πρώτο γύρο”

Ο Κώστας Μπράτσος δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά την ήττα που γνώρισε από τον ΠΑΟΚ, ότι ο Βόλος στην Τούμπα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις του και να βάλει γκολ, ενώ για την έξαδα τόνισε ότι φέτος τα πάντα εξαρτώνται από τους ίδιους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος στη NOVA: Για το ματς: Το ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο είναι στιγμές. Η διαφορά είναι ότι ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες, τις οποίες δεν κάναμε εμείς. Δεν ήμασταν αποφασιστικοί στις ευκαιρίες μας. Κάποια στιγμή. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ιστορικός και πολύ δυνατός αντίπαλος“.

Για τη διακοπή και τον πρώτο γύρου: “Μου αφήνει περηφανιά ο πρώτος γύρος για αυτή την ομάδα για ότι έχουν καταφέρει αυτά τα παιδιά. Η έως τώρα πορεία δείχνει τι έχουμε καταφέρει και είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Τώρα καλούμαστε να αποφορτιστούμε και να το συνεχίσουμε εκεί που το αφήσαμε“.

Για το αν ο Βόλος θα μπει στην εξάδα: Τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν συνεχώς εκτός εξάδας όταν γινόταν αυτή η ερώτηση. Φέτος εξαρτάται από τα δικά μας πόδια“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ