Μπόλονι: “Με θλίβει η φυγή του Ζαγαρίτη στην Πάρμα, δεν συμφωνώ”

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στη Nova ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Εκεί ο προπονητής των πρασίνων ανακοίνωσε ότι ο Ζαγαρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα.

Ο τεχνικός των πρασίνων υποστήριξε ότι σέβεται την απόφαση του 19χρονου αριστερού μπακ να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν συμφωνεί, αφού ο Παναθηναϊκός του έκανε γενναία προσφορά.

“Με θλίβει η φυγή του Ζαγαρίτη. Σέβομαι την απόφασή του να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του, αλλά δεν είμαι σύμφωνος καθώς ο σύλλογος του έκανε μια γενναία προσφορά” ανέφερε συγκεκριμένα.

Την Πέμπτη (14/1), η Πάρμα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Βασίλη Ζαγαρίτη από τώρα, ενώ τα έχει βρει με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόλονι:

Για την ενδεχόμενη έξοδο στην Ευρώπη: “Εγώ προσπαθώ να προχωρήσω με την ομάδα. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Οπότε ανυπομονώ”.

Για τα προβλήματα: “Δεν θα έλεγα ότι είμαστε αισιόδοξοι, αλλά είμαστε θετικοί. Κοιτάω να ενισχύσω την ομάδα στους τομείς που χρειάζονται βελτίωση. Όπως ο τομέας της άμυνας. Εγώ θα ήθελα να είμαι ισχυρός και στην επίθεση, γιατί μόνο πετυχαίνοντας γκολ κερδίζεις αγώνες”.

Για την φιλοσοφία του: “Την φιλοσοφία δεν την αλλάζεις ξαφνικά, αλλά την χτίζεις σιγά σιγά. Αυτό που μπορώ να σας πω σήμερα είναι ότι τώρα πια γνωρίζω καλά το ρόστερ. Και τα θετικά του και τα αρνητικά. Προσπαθώ να στηριχθώ στα θετικά και να περιορίσω τα αρνητικά”.

Για τις ευκαιρίες στους μικρούς της ομάδας: “Δείξανε πράγματα τα παιδιά. Ο Εμμανουηλίδης πέτυχε γκολ και ο Καμπετσής προσπάθησε να πετύχει γκολ. Μπορώ να πω ότι ήταν σε στιγμές προς το τέλος, που ο αντίπαλος έπαιρνε ρίσκα. Στο μέλλον θα τους χρησιμοποιήσω. Είναι ένα θέμα σημαντικό για τον Παναθηναϊκό σήμερα”.

Για τον Εμμανουηλίδη και τον Μπουζούκη: “Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι με τους αγώνες και τη δουλειά βελτιώνονται. Κάνοντας μια ακτινογραφία στους νέους, βλέπω μερικές ελλείψεις. Δεν θα έλεγα ότι όλοι θα φτάσουν σε ένα υψηλότατο επίπεδο. Και το λέω αυτό γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξέροντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε ακαδημίες γαλλικών ομάδων, θα σας έλεγα ότι τρεις στους δέκα μπαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όσο πιο ψηλές είναι οι απαιτήσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο τόσο δύσκολο θα είναι για τις ακαδημίες στην Ελλάδα να αλλάξουν”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ