Μπέρνλι – Τσέλσι: Σφυρίγματα των γηπεδούχων μετά από τις ιαχές υπέρ του Αμπράμοβιτς από τους οπαδούς των μπλε

Ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο οποίος μαίνεται για 10η ημέρα, έχει φέρει συνταρακτικές αλλαγές στην Τσέλσι, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους μπλε μετά από έντονες πιέσεις που δέχτηκε, λόγω της ρωσικής εισβολής, και τους Λονδρέζους να αναμένουν τη διάδοχο κατάσταση στην ηγεσία.

Το ότι Ρώσος κροίσος δεν είναι πλέον επιθυμητό πρόσωπο στο αγγλικό ποδόσφαιρο είναι κάτι οφθαλμοφανές και το διαπίστωσαν άπαντες στο πλαίσιο του Μπέρνλι – Τσέλσι για την 28η αγωνιστική της Premier League και συγκεκριμένα λίγο πριν από τη σέντρα.

Τότε που κατά τη διάρκεια του χειροκροτήματος του κοινού του Turf Moor για να τιμήσουν τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία, ακούστηκε ρυθμικά το όνομα “Ρόμαν Αμπράμοβιτς” από τους εκδρομείς οπαδούς των Λονδρέζων.

Κίνηση που δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι απάντησαν με έντονες αποδοκιμασίες, θέλοντας να δείξουν πως ταυτίζουν τον Ρώσο μεγιστάνα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, που θεωρείται υπεύθυνος για την βάρβαρη στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία που έχει προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ