Μπαρτσελόνα: Οι πρώτες έξι αλλαγές του Τσάβι στους μπλαουγκράνα

Η Μπαρτσελόνα έχει μπει σε νέα εποχή, καθώς ο Τσάβι Ερνάντεθ επέστρεψε στους μπλαουγκράνα και είναι έτοιμος να υπηρετήσει τους μπλαουγκράνα (και) από το πόστο του πρώτου προπονητή.

Ο 41χρονος τεχνικός προτίθεται να προχωρήσει σε μια σειρά από αλλαγές, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του, κάτι που φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στις πρώτες του δηλώσεις, ως προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή “El Gran Debate”, ο Τσάβι θέλει να σταματήσει τα ταξίδια του Πικέ, ενώ στο κομμάτι των προπονήσεων θέλει οι ποδοσφαιριστές του να κάθονται περισσότερη ώρα στο προπονητικό κέντρο, βάζοντας όμως στοπ στις ατομικές προπονήσεις.

Παράλληλα η Μπαρτσελόνα θα προχωρήσει σε αλλαγές στις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει στους ποδοσφαιριστές, το αγωνιστικό στυλ που θέλει ο ίδιος να προσφέρει στην ομάδα δεν είναι διαπραγματεύσιμο, κάτι που θα ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας, ενώ θα βάλει και χαλινάρι στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των ποδοσφαιριστών.

Αυτές είναι οι πρώτες αλλαγές που προτίθεται να κάνει ο Τσάβι, προκειμένου να επαναφέρει τους Καταλανούς στην τροχιά των επιτυχιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ