Μπαρτσελόνα: Οι παίκτες που πουλάει για να ανανεώσει τον Μέσι

Από την 1η Ιουλίου ο Λιονέλ Μέσι είναι ελεύθερος απ’ την Μπαρτσελόνα. Ο πρωταρχικός στόχος του Λαπόρτα είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Πούλγκα. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν την υπόθεση, όπως το οικονομικό ζήτημα, το πρότζεκτ των Καταλανών και η μείωση των μισθών της πρώτης ομάδας.

Έτσι, σύμφωνα με την Marca, προκειμένου να “χωρέσει” το νέο συμβόλαιο του Μέσι, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να ξεφορτωθεί παίκτες που ο Ρόναλντ Κούμαν δεν έχει στα πλάνα του. Η πρώτη αναχώρηση απ’ το Καμπ Νόου έγινε γνωστή την Κυριακή, με τον Τρινκάο να ανακοινώνεται απ’ τη Γουλβς.

Ο επόμενος που θα ανακοινωθεί θα είναι ο Τζούνιορ Φίρπο, ο οποίος θα ενταχθεί στη Λιντς, με τους Καταλανούς να βάζουν στα ταμεία τους το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί ακόμη δύο συμβόλαια.

Συγκεκριμένα, επιθυμεί να αφήσει τους Πιάνιτς και Ουμτιτί, οι οποίοι λαμβάνουν ετησίως περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ έκαστος. Μέχρι στιγμής οι δύο παίκτες δεν θέλουν να αφήσουν το Καμπ Νόου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όμως η αποχώρησή τους μέσα στη θερινή μεταγραφική περίοδο μοιάζει δεδομένη.

Ακόμη περισσότερα ονόματα στη λίστα

Η Μπαρτσελόνα δεν σταματάει σε αυτό το σημείο και ψάχνει να δημιουργήσει ακόμη περισσότερο χώρο. Ο Κουτίνιο λαμβάνει ετησίως περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που θέλουν να ξεφορτωθούν οι μπλαουγκράνα. Οι Καταλανοί θα αναζητήσουν αγοραστή, ενώ δεν αποκλείεται και ο δανεισμός του.

Ακόμη, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν, όπως ο Μπρέθγουεϊτ, ο Αλενιά, ο Λανγκλέ ή ακόμη και ο Γκριεζμάν, ώστε να γίνει οικονομία για την ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ