Μπαρτσελόνα: Δικαίωση για το νέο συμβόλαιο του Γκάβι, μπορεί να δηλωθεί στην La Liga

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη, έστω σε πρώτο χρόνο. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο δικαστής που εξέτασε την υπόθεση του συμβολαίου του Γκάβι αποφάσισε υπέρ της στην διαμάχη των Καταλανών με την La Liga και υποχρεώνει την διοργανώτρια αρχή να επιτρέψει την ενεργοποίηση του 18χρονου μέσου στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι το πιο λαμπρό ταλέντο του ρόστερ των Καταλανών υπέγραψε λίγο μετά την ενηλικίωσή του επαγγελματικό συμβόλαιο με ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Το γεγονός ωστόσο ότι η Μπαρτσελόνα έχει δυσβάσταχτα χρέη, είχε ως αποτέλεσμα η La Liga να μην της επιτρέψει να δηλώσει τον ταλαντούχο μέσο στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, αφού δεν υπήρχε ο απαραίτητος χώρος στο μπάζετ. Αποτέλεσμα ήταν ο Γκάβι – αλλά και ο Ρόναλντ Αραούχο – να αγωνίζονται μόνο με την Μπαρτσελόνα Β’.

Για την ιστορία, αυτή η δικαίωση της Μπαρτσελόνα στις δικαστικές αίθουσες δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχει άμεσα τον Γκάβι στην διάθεσή της, αφού η La Liga έχει δικαίωμα έφεσης. Μένει λοιπόν να φανεί αν η διοργανώτρια αρχή θα υποβάλει έφεση ή απλώς θα δεχθεί την σχετική απόφαση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ