Μπάγερν: Οι παίκτες της τίμησαν με ξεχωριστό τρόπο τη μνήμη του Γκερντ Μίλερ

Ο θάνατος του Γκερντ Μίλερ σε ηλικία 75 ετών την περασμένη Κυριακή βύθισε σε πένθος το γερμανικό αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ήταν αναντίρρητα ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς όλων των εποχών.

Η Μπάγερν, στην οποία μεγαλούργησε για 15 χρόνια και πέτυχε τρομερά ρεκόρ, θέλησε μάλιστα να δείξει τον απόλυτο σεβασμό της για τον θρύλο της μέσω του πρώτου παιχνιδιού που έδωσε μετά τον θάνατό του, αυτό με την Ντόρτμουντ στο πλαίσιο του γερμανικού Σούπερ Καπ.

Μπάγερν: Οι παίκτες της τίμησαν με ξεχωριστό τρόπο τη μνήμη του Γκερντ Μίλερ

Αρχικά, στην προθέρμανσή τους οι παίκτες του Νάγκελσμαν εμφανίστηκαν με μπλουζάκια που είχαν όλα πίσω το όνομα Μίλερ και το Νο 9 στην πλάτη, για να ακολουθήσουν ακόμα πιο συγκινητικές στιγμές λίγο πριν την σέντρα.

Τότε που τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον απόλυτο μπόμπερ του γερμανικού ποδοσφαίρου, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και τον Τόμας Μίλερ να κλέβουν την παράσταση και να κερδίζουν το αυθόρμητο χειροκρότημα όλων στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ”.

Τότε που ο Πολωνός φορ κρατούσε μία παλιά φανέλα του Γκερντ Μίλερ και την ύψωσε στον ουρανό ενώ ο Γερμανός συμπαίκτης του έκανε το ίδιο, κρατώντας μία τωρινή φανέλα της Μπάγερν με το όνομα του Μίλερ και το Νο 9 στην πλάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ