Μουντιάλ 2022, Κατάρ: Έως και έξι μήνες φυλάκιση και 820 ευρώ πρόστιμο σε όσους καταναλώσουν αλκοόλ δημόσια

Στο Κατάρ η κατανάλωση αλκοόλ απαγορεύεται. Ήταν γνωστό, ότι λόγω των νόμων που ισχύσουν στην οικοδέσποινα χώρα του Μουντιάλ 2022, δεν θα επιτρέπεται το αλκοόλ στο γήπεδο.

Ωστόσο, η χώρα της Μέσης Ανατολής επεφύλασσε ακόμα μία έκπληξη στους εκατομμύρια φιλάθλους που θα ταξιδέψουν εκεί για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, δύο μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του τουρνουά η κυβέρνηση του Κατάρ αποφάσισε την απαγόρευση πώλησης αλκοόλ, όχι μόνο εντός αλλά και περιμετρικά των γηπέδων.

Οι ποινές μάλιστα, που ισχύουν για τους παραβάτες, όσους δηλαδή καταναλώνουν αλκοόλ σε δημόσιους χώρους ή πιάνονται μεθυσμένοι, είναι αρκετά αυστηροί.

Συγκεκριμένα, εκτός από το ότι θα τους επιβληθεί πρόστιμο ύψους 820 ευρώ, η ποινή φυλάκισης μπορεί να φτάσει έως και τους έξι μήνες.

Το στο Μουντιάλ 2022

Το παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 – 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 – 12:00), The Show Must Go On (13:00 – 15:00), Game Night (22:45 – 00:15).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ