Μουντιάλ 2022: Η FIFA παρουσίασε τα περιβραχιόνια με κοινωνικά μηνύματα σε κάθε φάση του τουρνουά

Η FIFA εξέδωσε τα περιβραχιόνια που θα φορούν οι αρχηγοί των ομάδων στο Μουντιάλ 2022 με κοινωνικά μηνύματα που θέλει να περάσει μέσω του ποδοσφαίρου για να ευαισθητοποιεί ο πλανήτης σε συνεργασία με τους αρμόδιους οργανισμούς των Ηνωμένων Εθνών.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το “όχι στις διακρίσεις”, για το οποίο προκλήθηκε αρκετός ντόρος, καθώς εννέα ομοσπονδίες ομάδων που προκρίθηκαν στα τελικά του τουρνουά στο Κατάρ είχαν ανακοινώσει ότι θα φορούν περιβραχιόνιο με μήνυμα “One Love”, για να στείλουν μήνυμα εις βάρος των διακρίσεων. Η FIFA αποφάσισε να λανσάρει διαφορετικό μήνυμα σε κάθε φάση της διοργάνωσης,

Τα μηνύματα που θα έχουν τα περιβραχιόνια των αρχηγών σε κάθε φάση

  • Πρώτη αγωνιστική των ομίλων: “Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο”
  • Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων: “Σώστε τον πλανήτη”
  • Τρίτη αγωνιστική των ομίλων: “Προστατέψτε τα παιδιά, μοιράστε γεύματα”
  • Φάση των 16: “Εκπαίδευση για όλους, το ποδόσφαιρο για τα σχολεία”
  • Προημιτελικά: “Όχι στις διακρίσεις”
  • Ημιτελικά: “Μείνει ενεργός, Φέρε την αλλαγή”
  • Μικρός και μεγάλος τελικός: “Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, πάθος, ελπίδα, αγάπη και ειρήνη. Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο”

Το στο Μουντιάλ 2022

Το παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 – 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 – 12:00), The Show Must Go On (13:00 – 15:00), Game Night (22:45 – 00:15).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ