Μόντριτς: “Η Αγγλία θα έχει άδικο πλεονέκτημα γιατί παίζει στο Γουέμπλεϊ”

Η Αγγλία αναμετράται με την Κροατία σήμερα για την δική τους πρεμιέρα για τη φάση των ομίλων του Euro 2020 (13/06, 16:00, ΑΝΤ1, LIVE ) στο Γουέμπλεϊ το οποίο αναμένεται να φιλοξενήσει πολλούς Άγγλους φιλάθλους που θα δώσουν έξτρα ώθηση στην ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο Λούκα Μόντριτς θεωρεί ότι είναι άδικο να παίξει η Αγγλία όλα τα παιχνίδια της στο Γουέμπλεϊ για τη φάση των ομίλων, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο “BBC“, καθώς θα έχει μια ώθηση που δεν θα είχε αν το παιχνίδι γινόταν σε ουδέτερο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μόντριτς: Ο καθένας θα έλεγε ότι οι ομάδες που παίζουν εντός έδρας έχουν ένα μικρό προβάδισμα”.

Για το αν θα έχει ένα άδικο πλεονέκτημα η Αγγλία: “Πιστεύω πως ναι. Είναι ντροπή που δεν θα υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές της Κροατίας, γιατί πάντα νιώθουμε την παρουσία τους όταν είναι δίπλα μας. Αλλά είναι έτσι όπως είναι. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε όσα θα γίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να μην ενοχληθούμε με όσα θα συμβούν στο γύρω περιβάλλον”.

Για το αν θεωρεί ότι η Αγγλία είναι ένα από τα φαβορί: “Τους κατατάσσω αρκετά ψηλά. Φυσικά, είναι ένα από τα φαβορί του τουρνουά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε να να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ