Μέσι για Μπαρτομέου: “Με εξαπάτησε σε πολλά πράγματα”

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι στον Τζόρντι Έβολε για τη “La Sexta” ρωτήθηκε φυσικά και για τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου και το burofaz που έστειλε το καλοκαίρι για να αποχωρήσει λέγοντας πως τον είχε εξαπατήσει σε πολλά πράγματα και ήταν ο λόγος που είχε σκεφτεί να αφήσει την ομάδα.

“Θα ξαναέστελνα burofaz. Το είχα πει τόσες φορές στον πρόεδρο τους τελευταίους μήνες και μου έλεγε όχι, το έκανα για να δείξω ότι σοβαρά ήθελα να φύγω. Με κορόιδεψε σε πολλά πράγματα ο Μπαρτομέου, τα οποία δεν θέλω να πω. Πολλά πράγματα και σε πολλά χρόνια.

Εγώ θα είμαι πάντα ευγνώμον στον σύλλογο. Όλα όσα μου έδωσε ο σύλλογος το κέρδισα και το άξιζα για όσα έκανα. Μετά ήρθε η στιγμή που σκέφτηκα ότι είχα κλείσει έναν κύκλο, ότι άξιζα μια αλλαγή, ότι χρειαζόμουν να βγω από όλο αυτό. Εγώ ήξερα ότι θα είναι μια μεταβατική σεζόν, με νεαρούς παίκτες, αλλά εγώ ήθελα να συνεχίσω να παλεύω και για άλλους τίτλους, για το Champions League, για το πρωτάθλημα. Μετά έγινε όλος ο εκείνος ο χαμός, με τον πρόεδρο που άρχισε να διαρρέει πράγματα για να με παρουσιάσει ως τον κακό της ταινίας, αλλά αυτό ήταν που ένιωθα.

Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση, γιατί ήθελα να αφήσω τον σύλλογο της ζωής μου. Ούτε η οικογένειά μου ήθελε να φύγω, τα παιδιά μου μου έλεγαν να μην φύγω, αλλά εγώ αυτό ένιωθα εκείνη την στιγμή.

Ο Μπαρτομέου με εξαπάτησα σε πολλά πράγματα. Είχα πάρει την απόφαση πριν φύγει ο Σουάρες. Μαζεύτηκαν πολλά πράγματα. Αν πήγαινα σε δίκη, οι δικηγόροι μου έλεγαν ότι είχα δίκιο, αλλά δεν ήθελα να φύγω έτσι από την Μπαρτσελόνα”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ