Μαρτίνς: “Διαφορετική η ρεβάνς, να βελτιώσουμε την πίεση στον αντίπαλο”

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ και είναι όλα ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του στο Olympiacos TV τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιώσει την πίεση στον αντίπαλο και να μην αφήνει τόσους χώρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για το ματς: “Πάντα πίστευα και δήλωνα πως η Μακάμπι είναι ένας αντίπαλος πολύ καλός, οργανωμένος και με ποιότητα. Περιμέναμε να μας πιέσει και έγινε. Μας δυσκόλευσαν και οι συνθήκες, παίξαμε σε συνθήκες υψηλής υγρασίας, κάτι που μας κόστισε σε δυνάμεις. Επηρέασαν την απόδοσή μας, με αυτήν την έννοια το 1-1 δεν είναι τόσο κακό.

Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει όλα ανοιχτά στην έδρα μας, το οποίο θα γίνει με καιρικές συνθήκες που έχουμε συνηθίσει και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα είναι ένα διαφορετικό ματς με όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος μας”.

Για το τι κρατάει και τι θέλει να βελτιώσει: “Θέλουμε να κρατήσουμε αγωνιστικό πνεύμα, την οργάνωση και τη συνοχή. Πρέπει να βελτιώσουμε την πίεση που δεν ασκήσαμε στον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να παίζει έτσι, να αφήνει τόσο πολύ χώρο στον αντίπαλο. Είναι κάτι που δεν το κάναμε καλά και πρέπει να το βελτιώσουμε”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ