Μαρτίνς: “Δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν συμφωνία, τιμή που προσκλήθηκα να αναλάβω τη Χαλ”

Ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χαλ, όμως οι δύο πλευρές δεν έφτασαν συμφωνία με τις διαπραγματεύσεις να ναυαγούν την τελευταία στιγμή.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε ένα post στο Instagram στο οποίο εξήγησε ότι ήταν τιμή για τον ίδιο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Championship, όμως δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά τις διαπραγματεύσεις, που δημοσιοποιήθηκαν με τη Χαλ, να πω ότι ήταν τιμή μου που έλαβα την πρόσκληση να προπονήσω έναν σπουδαίο σύλλογο, καλά διευθυνόμενο και με δομή Premier League.

Είμαι πολύ ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν, ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Προέδρου της, κύριου Ατσούν Ιλιτσαλί, ο οποίος έκανε τα πάντα προς το συμφέρον και την προθυμία να με προσλάβει ως επικεφαλής προπονητή. Όμως, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν μια συμφωνία.

Η Χαλ Σίτι είναι ένας σπουδαίος αγγλικός σύλλογος και είναι σε καλά χέρια για να φτάσει στην Premier League νωρίτερα από όσο θα περίμενε κανείς. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας!“, έγραψε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ