Μαρσέιγ – Μονακό 1-1: Οι Μονεγάσκοι άντεξαν στην πίεση και έφυγαν με τον βαθμό από το Βελοντρόμ

Η Μαρσέιγ φιλοξένησε τη Μονακό στο Βελοντρόμ για το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Ligue 1 και αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, μια ισοπαλία που ενδεχομένως να μην αφήνει καμία ικανοποιημένη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί και κατάφεραν να προηγηθούν με αυτογκόλ του Βερετού στο 17′, ενώ στο 30′ ο Ρούμπεν Μπλάνκο σταμάτησε με ωραία επέμβαση τον Μπεν Γεντέρ.

Στο δεύτερο 45λεπτο όμως αυτή που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο ήταν η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ και βρήκε γκολ με το… καλημέρα, καθώς ο Αλέξις Σάντσες έφερε στα ίσια το ματς στο 47ο λεπτό.

Ο Μπαλέρντι λίγο έλειψε να γίνει ήρωας για τους “φωκαείς” στο 73ο λεπτό, καθώς η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι του Νούμπελ.

Η τελευταία καλή στιγμή για τη Μαρσέιγ ήταν στο 88ο λεπτό, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Παγέ πέρασε ελάχιστα άουτ. Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Η Μαρσέιγ έφτασε τους 43 βαθμούς και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ η Μονακό ακολουθεί στην τέταρτη θέση με 38 βαθμούς και νιώθει την ανάσα της πέμπτης Ρεν.

Μαρσέιγ: Μπλάνκο, Μπεμπά, Ζιζό, Κολάσινατς, Ιντέρ, Ρονζιέ, Βερετού (86′ Γκι΄ργ), Ταβάρες, Μαλινόφσκι (86′ Παγέτ), Γκεντουζί (46′ Μπαλέρντι), Σάντσες.

Μονακό: Νούμπελ, Βάντερσον (90+2′ Αγκιλάρ), Ντισασί, Μαριπάν, Ενρίκε, Φοφανά, Ματάτσο, Ντιατά (68′ Γιάκομπς), Γκολόβιν, Μπεν Σεγκίρ (68′ Γκνσάλο Μάρτινς), Μπεν Γεντέρ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

  • Λοριάν – Ρεν 2-1 (13′ Τάλμπι, 31′ Λε Μπρι – 73′ Τάιτ)
  • Τρουά – Λανς 1-1 (50′ Λαρουσί – 88′ Τόμασον)
  • Μαρσέιγ – Μονακό 1-1 (47′ Σάντσες – 17′ αυτ. Βερετού)
  • 29/01 14:00 Νις – Λιλ
  • 29/01 16:00 Οσέρ – Μονπελιέ
  • 29/01 16:00 Κλερμόν – Ναντ
  • 29/01 16:00 Στρασμπούρ – Τουλούζ
  • 29/01 16:00 Μπρεστ – Ανζέ
  • 29/01 18:05 Αζαξιό – Λιόν
  • 29/01 21:45 Παρί – Ρεμς

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ