Μάντζιος: “Περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά, αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο πρώτο παιχνίδι”

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στη NOVA, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Άρη με την Αστάνα, ανέφερε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να βρει το τρίτο γκολ που θα της έδινε την πρόκριση.

Παράλληλα, ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να είναι υπερήφανοι για την προσπάθειά τους, καθώς ήταν οι κυρίαρχοι της αναμέτρησης, ενώ έδειξαν να μην υστερούν στη φυσική κατάταση, από μια πιο έτοιμη ομάδα, με παιχνίδια στα πόδια της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη NOVA: “Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά, αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο πρώτο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει στο Καζακστάν”.

“Σήμερα κάναμε φάσεις, δεχθήκαμε όμως το γκολ στο τελευταίο λεπτό, υπάρχει απογοήτευση, δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και θα συνεχίσουμε“.

Για την αποβολή του Ματέο και αν επηρέασε την ομάδα: “Από θέμα τακτικής το παιχνίδι πήγε όπως το θέλαμε. Για εμάς είναι το δεύτερο αγωνιστικό, δε δείξαμε ότι μας υπολείπεται η φυσική κατάσταση η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, είχαμε την κλασική ευκαιρία με τον Γκάμα και τον Μάνο, απέναντι σε μια ομάδα που είχε ουσιαστικά μία φάση”.

Για το τι είπε στους παίκτες και για τις 30 τελικές: “Να μην απογοητευτούν ,είμαστε υπερήφανοι και συνεχίζουμε. Τα είπαμε όλα, ανεξάρτητα αν τις κάναμε ή όχι, ήμασταν κυρίαρχοι, δυστυχώς δε βάλαμε το τρίτο γκολ για να πάρουμε την πρόκριση”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ