Μάνταλος: “Στο τέλος υπάρχει πέναλτι από τον Πασχαλάκη, είπα στον διαιτητή ότι η μπάλα έρχεται από τον αμυντικό”

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος: Για το ματς και το πρώτο ημίχρονο: “Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια. Ήμασταν καλ’ύτερα καθόλη τη διάρκεια του ματς. Κάναμε το καλύτερο 45λεπτο όσο καιρό είμαι στην ΑΕΚ’.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: Σίγουρα το να μη σκοράρεις τόσες πολλές ευκαιρίες δεν είναι φυσιολογικό. Έχουμε πετύχει αρκετά γκολ. Σήμερα ήμασταν άστοχοι. Φεύγουμε από το γήπεδο πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα“.

Για τη φάση στο τέλος: Είναι περίεργη φάση. Στο τέλος της φάσης υπάρχει πέναλτι από τον Πασχαλάκη. Είπα στον διαιτητή ότι η μπάλα έρχεται από τον αμυντικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι οφσάιντ. Νομίζω ότι τη βρίσκει ο αμυντικός του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι ο διαιτητής ήθελε απλά να λήξει το παιχνίδι, ήταν και η τελευταία φάση. Πολύ περίεργη φάση. Πρέπει να τη δεις και να την αναλύσεις για να καταλάβεις τι έγινε“.

Για την άποψή του για την εικόνα της ΑΕΚ στον πρώτο γύροΣίγουρα υπάρχουν πολύ παράγοντες για το ποδόσφαιρο. Το κύριο χαρακτηριστικό μας είναι η ένταση. Είναι αρκετοί παράγοντες και το γήπεδο. Στην αρχή μετά από μια κακή χρονιά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Βάσει του πρώτου γύρου είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα όχι τη διαφορά. Θα κάνουμε το ταμείο μας και στο τέλος της χρονιάς θα αξιολογηθούμε“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ