Λουκάκου: “Είμαι διπλά εμβολιασμένος, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί έχουμε ευθύνες προς το κοινό”

Ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος πρόσφατα ανακοινώθηκε από την Τσέλσι, σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ (21/08, 18:00) μίλησε για τον κορονοϊό και τον εμβολιασμό.

Ο Βέλγος φορ τόνισε ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις κατά του κορονοϊού και ο λόγος που το έκανε είναι ότι έχει στην οικογένειά του μέλη τα οποία είναι υψηλού κινδύνου, ενώ παρότρυνε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να δείξουν υπεύθυνη στάση και να κάνουν το ίδιο.

Συγκεκριμένα ο Ρομέλου Λουκάκου ανέφερε για τον εμβολιασμό: Είμαι διπλά εμβολιασμένος. Για μένα η περίπτωση είναι η διαφορετική, γιατί έχω μερικά μέλη της οικογένειάς μου που είναι στις ομάδες υψηλού κινδύνου.”

“Θεωρώ ότι ως παίκτης, εξαρτάται από σένα το τι θα κάνεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να είμαστε προσεκτικοί προς το ευρύ κοινό, γιατί έχουμε πολλές ευθύνες. Εγώ το έκανα γιατί η οικογένειά μου είναι υψηλού κινδύνου”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ