στο Λονδίνο: Ο χρόνος έχει σταματήσει

Οι στιγμές που βιώνουν οι περισσότεροι κάτοικοι του Νησιού από το βράδυ της 7ης Ιουλίου είναι πρωτόγνωρες. Είναι τόσο μεγάλη άλλωστε η χρονική απόσταση από την τελευταία φορά που η Αγγλία έπαιξε σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης (βλ. 1966), που μοιραία λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται πώς είχαν διαχειριστεί ανάλογη κατάσταση.

Γι αυτό ενδεχομένως, όλα έχουν “παγώσει” στο Λονδίνο από την στιγμή που ο Ντάνι Μακέλι σφύριξε για τελευταία φορά στο παιχνίδι της Αγγλίας με τη Δανία. Μετά από ένα πάρτι που κράτησε για πολλές ώρες, μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Ιουλίου, άπαντες περιμένουν απλά να έρθει η μέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού του Euro 2020, απέναντι στην Ιταλία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΛΟΜΠΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ

Μεταδίδουμε ζωντανά από το Λονδίνο, την καρδιά της διοργάνωσης, όσα γίνονται στο EURO 2020. Αλέξανδρος Τρίγκας και Αντρέα Παλομπαρίνι είναι οι απεσταλμένοι στα γήπεδα του EURO. Χορηγός της αποστολής στο Λονδίνο σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε με το Πάμε Στοίχημα, που προσφέρει περισσότερες από 500 επιλογές και πολλά συνδυαστικά στοιχήματα για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία.

Ο χρόνος κυλάει βασανιστικά αργά γι’ αυτό το παιχνίδι, για τον αγώνα που έχει την ταμπέλα του κρισιμότερου στη σύγχρονη ιστορία της Αγγλίας. Την ίδια ώρα όμως, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να διαμορφώσει τέτοιο κλίμα εντός των αποδυτηρίων της ομάδας του, προκειμένου οι παίκτες του να μην μπουν με… αέρα στη μονομαχία με τη “σκουάντρα ατζούρα”.

Δεδομένα πάντως δεν βοηθάει όσα λέγονται και συζητούνται στις εκπομπές της βρετανικής τηλεόρασης, οι περισσότερες εκ των οποίων εστιάζουν πλέον -δεν γινόταν κι αλλιώς- στον τελικό της 11ης Ιουλίου. Για παν ενδεχόμενο μάλιστα, τέθηκε το εξής ζήτημα προς συζήτηση: “Μήπως να είναι αργία η 12η Ιουλίου, σε περίπτωση που κατακτήσει το Euro 2020 η Αγγλία;”.

Τόσο μακριά έχουν φτάσει, προετοιμάζοντας το έδαφος για όσα (πιθανώς) ακολουθήσουν μετά το φινάλε του τελικού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ