Λε Γκρετ: “Ο Βαλμπουενά ήταν το θύμα της υπόθεσης, ίσως υπέφερε που υπερασπίστηκα λίγο τον Μπενζεμά”

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδία ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρετ στο πλαίσιο της απονομής της Χρυσής Μπάλας, κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση του Καρίμ Μπενζεμά με τον Ματιέ Βαλμπουενά, στην οποία ο πρώτος κρίθηκε ένοχος από τη γαλλική δικαιοσύνη.

Ο Λε Γκρετ μετάνιωσε που υπερασπίστηκε λίγο παραπάνω τον φορ της Ρεάλ Μαδρίτης στη συγκεκριμένη, ότι παραμέλησε τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και αυτό τον έκανε να υποφέρει. Βέβαια τόνισε ότι παρά την άσχημη πράξη που έκανε δεν αλλαζεί την άποψή του για τον Μπενζεμά. Ο Βαλμπουενά ενώ η υπόθεση ήταν στο προσκήνιο είχε κατηγορήσει τον Λε Γκρετ για τη στάση του, χαρακτηρίζοντάς τον ως “φάντασμα”.

Έχουν περάσει 6 χρόνια, ειλικρινά. Η απόφαση έρχεται σε μια περίοδο που είμαστε δύσκολα, μετά τον αποκλεισμό από το Euro. Η δικαιοσύνη πρέπει να αφήσει την απόφασή της, αλλά δεν είναι η συμφωνία του αιώνα. Το να φέρνεις πίσω τον Μπενζεμά σε αυτή την υπόθεση είναι περίπλοκο, δεν του αξίζει.

Ήμουν λίγο αναστατωμένος. Ο Βαλμπουενά είναι το θύμα, αλλά δεν είχε κατηγορηθεί. Μου αρέσει ως παίκτης. Είναι ένας παίκτης που έδωσε πολλά. Ίσως ήταν ένα κακό αντανακλαστικό από μέρους μου που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά ποτέ δεν θεωρήθηκε ένοχος.

Υπερασπίστηκα λίγο τον Μπενζεμά, ίσως να υπέφερε από αυτό και να μην τον κατάλαβα καλά. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα, από αυτά που πιστεύω γι’ αυτόν“. ανέφερε ο Λε Γκρετ στο AFP.

S24 Bet – Το Στοίχημα επιστρέφει στο

Το απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ