Λαπόρτα: “Πρέπει να βρω έναν τρόπο για να βελτιώσω τη σχέση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα”

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί λήγει στο φινάλε της σεζόν, δύο χρόνια μετά από την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, και το γεγονός αυτό έχει κάνει αρκετούς από τους φίλους των μπλαουγκράνα να κάνουν όνειρα για την επιστροφή του.

Τι λέει όμως η διοίκηση της “Μπάρτσα” για αυτό το ενδεχόμενο, την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια περί επιθυμίας της να ντύσει ξανά στα μπλαουγκράνα τον παγκόσμιο πρωταθλητή με την Εθνική Αργεντινής;

Στο ερώτημα αυτό κλήθηκε να απαντήσει ο Τζουάν Λαπόρτα σε συνέντευξή του στο κανάλι του Youtube “The Business and money behind sports”, με τον ισχυρο άνδρα του συλλόγου να κάνει κάλεσμα στον Μέσι αλλά ταυτόχρονα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις δηλώσεις του.

“Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ήταν ο σημαντικότερος παίκτης στην ιστορία της Μπάρτσα.

Το σημάδι που άφησε η αποχώρηση του Μέσι όταν έγινα πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δεν ήταν καθόλου καλό. Έπρεπε να πάρω μία απόφαση, για την οποία δεν είμαι χαρούμενος.

Οφείλω να είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέω. Είναι ποδοσφαιριστής στην Παρί και πρέπει να έχω σεβασμό”, τόνισε αρχικά ο Λαπόρτα, για να προσθέσει:

“Οφείλω να βρω έναν τρόπο για να βελτιώσω τη σχέση του Μέσι με την Μπάρτσα. Θα δούμε, αλλά ξέρει ότι οι πόρτες της Μπαρτσελόνα είναι ανοιχτές”.

Στο πλαίσιο της ίδιας συνέντευξης, ο Τζουάν Λαπόρτα έκανε αναφορά και στο κεφάλαιο “European Super League” της οποίας είναι μέλος η ομάδα της Καταλωνίας, για να δηλώσει με νόημα:

“Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι αγγλικοί σύλλογοι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για να ενταχθούν στην Super League. Είναι πιθανή η δημιουργία της Super League και χωρίς τις αγγλικές ομάδες. Μόνο η Super League μπορεί να συναγωνιστεί την Premier League σε οικονομική βάση”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ