Λαπόρτα για Μέσι: “Αργά ή γρήγορα θα έφευγε από την Μπαρτσελόνα”

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μελών της Μπαρτσελόνα, ζητήθηκε από τον Τζουάν Λαπόρτα να μιλήσει για τους λόγους που οδήγησαν το φετινό καλοκαίρι τον Λιονέλ Μέσι μακριά από το Καμπ Νου. Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, η οποία ωστόσο ήρθε για τον Αργεντινό δύο χρόνια νωρίτερα.

Δεν είχαμε μισθολογικό περιθώριο και με τα αποτέλεσμα του ελέγχου διαπιστώσαμε ότι η “κληρονομιά” που λάβαμε δεν ήταν καλή. Για να χωρέσουμε στον Μέσι έπρεπε να δεχθούμε τη συμφωνία με τον επενδυτικό όμιλο CVC, μας είπε η La Liga. Δεν μπορούσαμε να το δεχτούμε, όπως έχουμε ξαναπεί. Ο Μέσι δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και κατάλαβε ότι είχε έρθει η στιγμή να μην συνεχίσει άλλο εδώ.

Το περιβάλλον του Λίο με διαβεβαίωσε, και το πιστεύω, ότι δεν ήθελε να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Τον απολαύσαμε πολύ: από τα 16 έως τα 34. Αυτή η στιγμή (της αποχώρησης) θα ερχόταν αργά ή γρήγορα. Δυστυχώς συνέβη τώρα, ίσως κάνα δυο χρόνια νωρίτερα από το αναμενόμενο”, εξήγησε ο Λαπόρτα στη ετήσια γενική συνέλευση των εκπροσώπων της Μπαρτσελόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ