Λάουντρουπ: “Έπρεπε να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι”

Ο Μίκαελ Λάουντρουπ σε δηλώσεις του στο δανέζικο τηλεοπτικό μέσο “tv3sport“, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν λανθασμένη η απόφαση της UEFA να συνεχιστεί το παιχνίδι της Φινλανδίας με τη Δανία, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Κριστιάν Έρικσεν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον μεσοεπιθετικό της Ίντερ, ο οποίος θεωρήθηκε από τα ΜΜΕ της Δανίας ως ο διάδοχός του στην εθνική, για τον οποίο θεωρεί ότι η ποδοσφαιρική του καριέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί, κάτι που έχει εκφραστεί από την καθηγήτρια της αθλητικής καρδιολογίας στο πανεπιστήμιο St. George του Λονδίνου, Σαντζάι Σάρμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έρικσεν: Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, παρασύρεσαι από το συναίσθημα και δεν έχεις το καθαρό μυαλό για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί οριστικά και να αποφασιστεί η τύχη του στη συνέχεια”.

“Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη. Ας ελπίσουμε ότι ο Κρίστιαν θα είναι καλά. Φοβάμαι ότι ίσως δεν θα τον ξαναδούμε να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η υγεία του“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ