Κουρμπέλης: “Πρέπει να ζεις με αρνητικές αποφάσεις, πιστεύουμε στην πρόκριση”

Διαφορετική διαχείριση των συνθηκών του αγώνα στην Πράγα θα ήθελε συνολικά από τους συμπαίκτες του ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως ναι μεν η αποβολή του Σεμπαστιάν Παλάσιος ήταν άδικη, ωστόσο επισήμανε ότι δεν θα έπρεπε να έχει επηρεάσει τόσο πολύ το πράσινο σύνολο, με αποτέλεσμα το 2-0 από τη Σλάβια. Άφησε πάντως μια χαραμάδα πρόκρισης στα playoffs του Conference League, εφόσον οι συνθήκες ευνοήσουν.

Στην αρχή δεν είχαμε απειληθεί. Απλώς δεν ήμασταν όπως έχουμε συνηθίσει. Μετά ήρθε η αποβολή. Έγιναν γρήγορα κάποια πράγματα εις βάρος μας. Δεν θα πρέπει να σου χαλάνε τέτοιες στιγμές το μυαλό. Ήμασταν αντίθετοι με την απόφαση, αλλά όταν δεν μπορείς να τις αλλάξεις, θα πρέπει να ζεις με αυτές. Μας κόστισε και έγινε πιο δύσκολο για μας.

Πιστεύω πάντως στην πρόκριση, όπως και όλοι μας. Πρέπει βέβαια να μας ‘πάει’ το παιχνίδι. Στη Λεωφόρο θα είναι διαφορετικά και θα πάμε με τις πιθανότητες που έχουμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση“, ανέφερε ο διεθνής χαφ στην Cosmote TV.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ