Κουρμπέλης: ” Εγώ φταίω για την ήττα της ομάδας, δέχομαι την όποια κριτική, να σηκώσουμε κεφάλι”

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης βγήκε μπροστά μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη και ανέλαβε την ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα καθώς άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες για περισσότερα από 60 λεπτά.

“Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω ποδοσφαιρικά και να πάρω θέση για τον αγώνα. Άφησα την ομάδα μου με δέκα παίκτες και την πλήγωσα. Δέχομαι την όποια κριτική και τα πάντα για την αποψινή ήττα”.

Για το γεγονός πως η ομάδα δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο;

“Η ομάδα δεν περνάει το καλύτερο της φεγγάρι, είχαμε συνηθίσει σε άλλα στάνταρ, άλλα αποτελέσματα. Έχει διαφορά άμα δούμε πως πήραμε τα ματς σοτν πρώτο γύρο και πως τα χάσαμε στο δεύτερο. Να σηκώσουμε κεφάλι, αν το κατεβάσουμε δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα, ο δρόμος είναι μακρύς”.

Μήπως έχει παίξει ρόλο η πίεση;

“Πίεση είχαμε από την αρχή, όταν είχαμε καλά αποτελέσματα. Ξέραμε πως θα έχουμε πίεση, δεν είναι εύκολο να είσαι πρώτος και όλοι σε κυνηγάνε. Σήμερα ήμουν υπεύθυνος εγώ για την ήττα της ομάδας, άλλες φορές έφταιγε κάποιος άλλος και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί η ομάδα είναι πολύ καλή και στα σημεία έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς”.

Δεν χάνει κάποια ομάδα μόνο από έναν παίκτη…

“Αν ήταν κάποιος άλλος θα συμφωνούσα μαζί σου. Πάντα κάνω σκληρή κριτική στον εαυτό μου και σήμερα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο”.

Για το αν θα βοηθήσουν οι μεταγραφές ενόψει της συνέχειας;

“Τα παιδιά ήρθαν για να βοηθήσουν και πιστεύω θα το κάνουν. Είναι καλοί παίκτες που έχουν παίξει σε ψηλό επίπεδο”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ