Κουλιεράκης – Κωνσταντέλιας: “Πιστεύαμε από την αρχή ότι θα είμαστε βασικοί”

Κώστας Κουλιεράκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας μιλήσαν στο PAOK TV και έκαναν τη δική τους ανασκόπηση για τον πρώτο γύρο με τον ΠΑΟΚ, τόνισαν ότι οι ίδιοι περίμεναν να είναι βασικοί τον Νοέμβριο, καθώς δούλευαν σκληρά, ενώ οι φίλοι του Δικεφάλου μπορούν να περιμένουν για τον δεύτερο γύρο τα ίδια και καλύτερα.

Για το αν πίστευαν τον Ιούνιο ότι θα ήταν βασικοί τον Νοέμβριο: Κουλιεράκης: Προσωπικά εγώ θα το πίστευα, έχουμε μεγαλώσει μαζί ουσιαστικά με τον ”Ντέλια”, ξέρουμε τις δυνατότητες, ο ένας του αλλουνού, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά. Αργά ή γρήγορα με τον καλό μας εαυτό πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό“.

Κωνσταντέλιας: “Ακριβώς το ίδιο, το πίστευα, ξέρουμε ποιοι είμαστε, δουλεύουμε κάθε μέρα, και περιμέναμε την ευκαιρία για να έρθει. Την πήραμε και πάμε μπροστά τώρα‘.

Για το αν η διακοπή δεν ήρθε σε καλό timing – Κωνσταντέλιας: Εντάξει, είχαμε ρυθμό, μας άρεσε που παίζαμε συνέχεια, μας αρέσει να κερδίζουμε, είναι λίγο περίεργο αλλά θα συνεχίσουμε όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα“.

Για το τι μπορούν να περιμένουν για τον δεύτερο γύρο – Κουλιεράκης: “Τα ίδια και καλύτερα (γέλια)“.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ