Κιελίνι: “Κάναμε λάθη από τον Σεπτέμβριο έως τώρα και τα πληρώσαμε”

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά τον απογοητευτικό αποκλεισμό της Ιταλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 άφησε ανοικτό το μέλλον του στους ατζούρι.

Από τη μεριά του, ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης, Τζόρζιο Κιελίνι, θέλησε να εκφράσει την πλήρη στήριξή του στον Ιταλό κόουτς, τονίζοντας πως έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στην ομάδα.

Παράλληλα, ο 37χρονος απέδωσε τις ευθύνες για τον αποκλεισμό σε λάθη που έγιναν από τον περασμένο Σεπτέμβριο, κι όχι στην εμφάνιση της “σκουάντρα ατζούρα” κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία.

“Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά νομίζω ότι ξανακάναμε ένα καλό παιχνίδι και απλά δεν βάλαμε το γκολ. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να πει ότι ήμασταν τολμηροί.

Κάναμε λάθη από τον Σεπτέμβριο έως τώρα και τα πληρώσαμε. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και αυτό το γκρουπ. Ξεκάθαρα είμαστε στενοχωρημένοι, πρέπει να ξαναρχίσουμε.

Υπάρχει ένα μεγάλο κενό τώρα μέσα μας και ελπίζουμε ότι μπορεί να μας δώσει τη δύναμη να προχωρήσουμε στο μέλλον. Ελπίζω να είναι ακόμα με αυτόν τον προπονητή, ο οποίος έχει δώσει τόσα πολλά στην εθνική. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο σε τέσσερα χρόνια”, ανέφερε ο Κιελίνι στο RAI Sport.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ