Καρλίτος: “Με το 4ο γκολ ίσως έσπαγα κάποιο ρεκόρ, αλλά εγώ ήθελα να βοηθήσω έναν συμπαίκτη μου”

Ο Καρλίτος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με τον Ιωνικό σκοράροντας χατ τρικ στην άνετη επικράτηση με 4-1. Ο Ισπανός φορ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα γκολ που πέτυχε ενώ ερωτηθείς για το πέναλτι που έδωσε την εκτέλεση του στον Παλάσιος τόνισε πως ναι μεν μπορεί με το 4-0 να έκανε κάποιο ρεκόρ αλλά ήταν καλύτερο για τον ίδιο να βοηθήσει έναν συμπαίκτη του να αισθανθεί καλύτερα.

Ο Καρλίτος μάλιστα ο οποίος στο τέλος πήρε τη μπάλα του αγώνα είπε:

“Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος και πολύ χαρούμενος για τον αποψινό αγώνα και για όλα αυτά τα συναισθήματα που μου έδωσε η αναμέτρηση. Όπως είπα είμαι πολύ χαρούμενος, δουλεύουμε πολύ και δουλεύουμε σκληρά και αυτό αντικατοπτρίζεται στον αγωνιστικό χώρο και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά”.

Για την θέση στην οποία αγωνίζεται:

“Για εμένα είναι το ίδιο σε όποια θέσει και παίζω”.

Για τον προπονητή φυσικής κατάστασης και πόσο τον έχει βοηθήσει:

“Έχουμε ένα πολύ καλό επιτελείο και οι δουλειά που κάνουν αυτοί και εγώ αντικατοπτρίζεται επίσης στον αγωνιστικό χώρο και με κάνουν να νιώθω πολύ όμορφα”.

Για το γεγονός πως έδωσε το πέναλτι στον Παλάσιος:

“Είχα ήδη σκοράρει 3 γκολ, ίσως με ένα 4ο να σημείωνα κάποιο ρεκόρ, αλλά εγώ ήθελα να βοηθήσω έναν συμπαίκτη που έχει έρθει από τη Λατινική Αμερική να εξοικειωθεί”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ