Ίντερ: Στο Μιλάνο ο Έρικσεν, υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις

Εδώ και λίγες ημέρες η νέα σεζόν έχει αρχίσει για την Ίντερ, η οποία τη βρίσκει με νέο προπονητή μετά από μία διετία, τον Σιμόνε Ιντζάγκι αντί του Αντόνιο Κόντε.

Στο στρατόπεδο των “νερατζούρι” συνεχίζει να επικρατεί ωστόσο, ανησυχία όσον αφορά την περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν, που υπέστη στις αρχές του EURO 2020 καρδιακό επεισόδιο.

Έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση, όπου του τοποθετήθηκε ο εμφυτεύσιμος καρδιομετατροπέας απινιδωτής, ο Δανός μεσοεπιθετικός έμεινε στην πατρίδα του, όπου και συνέχισε από το σπίτι του την ανάρρωση.

Σύμφωνα μάλιστα, με τη “Gazzetta dello Sport” ο Έρικσεν είναι ήδη στο Μιλάνο, όπου θα υποβληθεί σε νέους και διεξοδικούς καρδιακούς ελέγχους.

Στόχος του ιταλικού συλλόγου είναι να εντοπίσει τα αίτια που οδήγησαν στην αρρυθμία και ως εκ τούτου στην καρδιακή ανακοπή τον περασμένο Ιούνιο, έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί το κατά πόσο είναι εφικτό ο Έρικσεν να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ίντερ ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Το πρώτο πράγμα ωστόσο, που θα κάνει μόλις προσγειωθεί στο Μιλάνο, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα είναι να επισκεφθεί τους συμπαίκτες του στο προπονητικό κέντρο “Απιάνο Τζεντίλε”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ