Ιγκουαϊν: “Η μητέρα μου με έπεισε να μην σταματήσω το ποδόσφαιρο”

Εδώ και περίπου έναν μήνα, από τότε που ξέσπασε ο κορονοϊός, ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν βρίσκεται στην Ιταλία.

Όχι από φόβο λόγω της πανδημίας αλλά επειδή έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας του που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, με τον “Πιπίτα” να εξακολουθεί να βρίσκεται ακόμα στην πατρίδα του, την Αργεντινή, και να μην έχει στα άμεσα πλάνα του την επιστροφή στην bel paese.

Την αδυναμία μάλιστα που έχει στη μητέρα του, ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός δεν την έκρυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην “Marca”, όταν εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων: “Αγαπώ τη μητέρα μου περισσότερο από το ποδόσφαιρο.

Το 2014, μετά από τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ με την Γερμανία και μία μεγάλη ευκαιρία που είχα χάσει, ήμουν έτοιμος να σταματήσω το ποδόσφαιρο.

Ήταν όμως η μητέρα μου εκείνη που μου είπε πως όφειλα να συνεχίσω. Αν ήταν να πάρω την απόφαση αποκλειστικά εγώ, θα τα είχα παρατήσει”.

Όσον αφορά στις άσχημες στιγμές του σε Νάπολι και Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια, ο Ιγκουαΐν δήλωσε: “Με την άφιξη του Ρονάλντο στην Γιουβέντους, μου είπαν πως ήθελαν να κάνουν ένα ποιοτικό άλμα και ότι θα μου έβρισκαν ένα νέο μέρος.

Δεν μου ζήτησαν αρχικά να φύγω αλλά με κυνήγησαν. Όταν έφυγα από την Ρεάλ είχα κλάψει, το ίδιο έκαναν και όταν άφησα την Νάπολι. Όμως, με τον Ντε Λαουρέντις, δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη.

Με έπεισε να πάρω την απόφασή μου να φύγω, δεν ήθελα να μείνω άλλο μαζί του ούτε ένα λεπτό”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ