Η Φουρέιρα και ο Μποτία έγιναν γονείς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και μερικές ώρες η Ελένη Φουρέιρα, καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της και άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ενημέρωσε για το γεγονός μέσω της ανάρτησής της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της Vogue Greece η Φουρέιρα είχε μοιραστεί τα συναισθήματα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έως ότου μείνει έγκυος, μιλώντας με λόγια αγάπης για τον Ισπανό σύντροφό της.

Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά.

Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς. Ο Αλμπέρτο είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες, και μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολες στιγμές“, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ