Η Γουάντα Νάρα σταμάτησε να ακολουθεί τον Ικάρντι και έκανε story που υπονοεί απιστία και χωρισμό

Το πιο συζητημένο ζευγάρι της δεκαετίας στο χώρο του ποδοσφαίρου ίσως να μην είναι μαζί πλέον. Η Γουάντα Νάρα σταμάτησε να ακολουθεί τον Μάουρο Ικάρντι στο Instagram, ενώ αφαίρεσε τις φωτογραφίες στις οποίες ήταν μαζί από τον λογαριασμό της.

Σε αυτές τις κινήσεις έρχεται να προστεθεί και ένα story που έκανε το βράδυ του Σαββάτου, το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι ο Αργεντινός επιθετικός την απάτησε και γι’ αυτό το ζευγάρι χωρίζει.

“Άλλη μια οικογένεια καταστράφηκε από μία σκύλα”, έγραψε στο story, με μαύρο φόντο και χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Η Γουάντα Νάρα σταμάτησε να ακολουθεί τον Ικάρντι και έκανε story που υπονοεί απιστία και χωρισμό
INSTAGRAM.COM/WANDA_ICARDI

Η Νάρα υπήρξε σύζυγός του συμπαίκτη του Ικάρντι σε Αργεντινή και Κατάνια, Μάξι Λόπες, ωστόσο οι δυο τους χώρισαν το 2013, με το μοντέλο από την Αργεντινή να κατηγορεί τον Λόπες για απιστία.

Η Νάρα παντρεύτηκε μέσα σε μερικούς μήνες τον Ικάρντι και πήρε την επιμέλεια των τριών παιδιών με τον Λόπες. Με τον Ικάρντι έκανε ακόμα δύο παιδιά και μάλιστα ανέλαβε και ατζέντης του, με συνέπεια πολλές φορές να βρεθεί στο στόχαστρο αθλητικών διευθυντών για τις κινήσεις της.

Μόλις την Παρασκευή η Νάρα και οι δύο κόρες του ζευγαριού βρέθηκαν στο γήπεδο για το παιχνίδι της Παρί με την Ανζέ, με την 34χρονη να απαθανατίζει τη στιγμή σε story στο Instagram, ωστόσο μία ημέρα αργότερα όλα δείχνουν πως έχουν αλλάξει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ