Γιουβέντους για την έρευνα για ψευδή λογιστικά στοιχεία: “Έχουμε λειτουργήσει σύμφωνα με τους νόμους”

Στο μικροσκόπιο των Αρχών της Ιταλίας βρίσκεται η Γιουβέντους, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (27/11), καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, ο αντιπρόεδρος, Πάβελ Νέντβεντ και ο πρώην τεχνικός διευθυντής, Φάμπιο Παράτιτσι, που τώρα βρίσκεται στην Τότεναμ, ερευνώνται για ψευδή λογιστικά στοιχεία και κίνηση κεφαλαίων ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, η αρμόδια Αρχή επισκέφθηκε την Παρασκευή (26/11) τα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες και έγγραφα. Συγκεκριμένα ερευνώνται στοιχεία από το 2019 έως το 2021.

Από τη μεριά της η Γιουβέντους εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποία ξεκαθαρίζει πως βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών, ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε λειτούργησε παράτυπα.

Μεταξύ άλλων, οι διοικούντες τον ιταλικό σύλλογο, αναφέρουν στην ανακοίνωση: “Αν χρειαστεί, η Γιουβέντους θα συνεργαστεί με τους ερευνητές και την Consob (Δημόσια Αρχή που είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση χρηματοπιστωτικών αγορών στην Ιταλία) και είναι βέβαιη ότι θα ξεκαθαρίσει κάθε πτυχή που τους ενδιαφέρει, πιστεύοντας ότι έχει λειτουργήσει σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπουν την προετοιμασία των οικονομικών εκθέσεων, σύμφωνα με τις λογιστικές αρχές και σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας και τις συνθήκες της αγοράς”.

S24 Bet – Το Στοίχημα επιστρέφει στο

Το απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ